Lite mera vår

Tror aldrig jag har varit rädd för att testa nya saker och utmana mig själv. Den här våren har jag varit på min första heavy metal konsert… (För att jag känner trummisen, inget annat). Men det var faktiskt riktigt bra och de var så sjukt skickliga musiker! 

Har dessutom börjat träna på gym. Typ i alla fall. Har aldrig vågat testa maskiner och annat innan… Men det här är en grupp som ses en gång i veckan med en instruktör, så lite mindre läskigt. (Fast inte mindre jobbigt). Dagens pass var så tufft för låren att jag tvivlar på att jag kommer kunna gå i trappor de närmsta dagarna. 

Även varit på elevutställning på äldstas skola. Så imponerad. Bara kolla alla skuggor och djup! 

(null)




April och 1 maj

Det har varit några jobbiga veckor. Orkar knappt tänka tillbaka för att det gör mig så ledsen. Allra mest vad min yngsta fått utstå. Inget jag kommer lämna ut här, men ni som känner mig vet. Hon är…hon har hanterat allt med sånt lugn. Och jag är så imponerad och stolt över henne! 

Tiden vi fått tillsammans först på sjukhuset och sedan hemma har varit värdefull. Vi har pratat om livet och allt som är svårt med att leva. Men också om hur mycket fint som finns runt oss. Saker att känna tacksamhet över. 
Som att operationen gick så bra den bara kunde. Vilka läkare och annan vårdpersonal vi mött! Och att vi haft familj och vänner runt oss som gett stöd, omtanke och kommit med presenter. 

Nu är det mer vardag igen och skola/jobb som vanligt. Idag när vi var lediga alla tre och det var fint väder så passade vi på att komma igång med övningskörningen för äldsta. Firade sen vår överlevnad med glass på Biltema! (Skämt åsido, det gick hur bra som helst och vi hade köpt glass oavsett) 😋


(null)


RSS 2.0