Halloween igen!

Hur kan det vara ett år sedan sist? 
Minns ju den utekvällen som om det vore några månader sedan som mest. (Konstigt iofs att jag alls minns den). 

I år blir det betydligt lugnare eftersom barnen är här. Dekorerat och klart är det iaf! 

(null)



Monstren

De kommer undan med allt. 
Jamande, slagsmål, brottningsmatcher, att kuta genom hela lägenheten fram och tillbaka hela nätterna. 
Ändå är de välkomna att sitta med vid frukosten sen. Bara för att de är så orimligt söta. Och dom vet om att det är så det blir. Varje morgon. (Suck)

(null)
 
#Älskade

Att vara hemma i någon annan.

(null)

Ord som gick rakt in i hjärtat. 

Den där känslan av att kunna vila i någons blick, känna ett lugn, en kärlek och en trygghet som inte kan beskrivas på något bättre och tydligare sätt än att känna sig just hemma. 

Det är något väldigt speciellt, unikt och kanske just därför så svårt att finna.


Förra veckan och tröttheten nu…

Jag älskar att få göra det jag gör. Men det är emellanåt utmattande. Inte minst mentalt. 
Igår och idag har jag varit så himla trött, Hade nog kunnat sova dygnet runt! 

Saknar skrivandet, men finner aldrig ro till det längre. Och har inte tid känns det som. Livet bara fortgår i ett så högt tempo att jag inte hinner med. Idag införde jag och yngsta "trivsel-tisdag". Det innebär att vi varje tisdag när de är hos mig ska äta något extra gott till middag och spela spel eller se en film tillsammans. Ta oss den tiden att njuta lite mitt i veckan för att orka med resten av dagarna fram till helgen. 

(null)

(null)



Vecka 41 = när det händer!

(null)

(null)


Fest och social utmattning

I helgen var det firande av en god vän som fyllde 50! Jag har varit supertaggad i typ ett år inför denna fest med 50-talstema. Klänning, accessoarer och allt därtill har varit så kul att få planera. 

Sen som alltid, precis inför får jag lite panik och vill inte längre. Men vissa saker, för vänner som är viktiga gör man bara. Och jag hade ångrat mig oerhört mycket om jag inte deltagit. 

(null)

Så mycket kärlek, värme, skratt, festlig mat, dans, musik och ny vänskap denna kväll medförde! Helt underbart! 
(Trots att jag vet att jag var stressad när tåget dit var försenat och superkissnödig på bussen hem samt höll på att frysa ihjäl vid bussbytet, så minns jag bara glädjen). 

Superkul med nya bekantskaper, men lite utmanade att hinna träffa dom. Känner mig så taskig som säger nej. Men är för tillfället helt socialt utmattad. Trodde ju jag gjort mitt på det sociala planet genom medverkan på denna fest 😂🙈

Och nu är det vardag och massor med jobb inför nästa vecka. Ser fram emot att få åka runt och ta del av så mycket jag kan. Blir besök i Malmö, Trelleborg, Landskrona, Helsingborg, Svedala, Skurup och Sjöbo med mera. Trots allt lyckligt lottad som får arbeta med just det jag gör! 

RSS 2.0