Kärleken

Jag ser på relationer, förlovning, ett frieri och giftermål på ett ganska fyrkantigt sätt. Traditionellt och gammaldags kan man nog säga. 

En förlovning är detsamma som ett frieri för mig. Och en förlovning är därmed också ett steg mot att gifta sig. Att man vet att man är med just den person man vill leva hela livet med. 

Ändå har jag varit förlovad inte bara en utan två gånger. Första var nog aldrig rätt. Men det kändes som ett borde. Med ett barn tillsammans så kände jag att något saknades i sällskapet av andra mammor med en ring på fingret. Fånigt nog. 

Andra gånger var det vad jag trodde skulle vara kärlek för resten av livet. Det var kärlek som rev och slet men som också brann och svämmade över. Det fanns inget jag inte hade gjort för den mannen. 

Så kom frågan för tredje gången. Och jag sa nej. Jag kunde bara inte. 

Så nu sitter jag ensam här i en bil jag tvättat för andra gången på en vecka. 
Inte för att det behövts, utan för att det är mindfulness för mig att tvätta bilen. 

(null)





Påskhelg

Underbart att vara ledig över påsk och jag tog dessutom två dagars semester så har varit ledig från i torsdags till och med idag.

Men att det har varit påsk har jag knappt märkt. Inga barn i år, men däremot en resa till England (Manchester samt Liverpool).

Fullspäckade dagar med museer, shopping, fotboll, god mat och öl. Hade gärna stannat kvar ett tag till. Samtidigt var det skönt att komma hem till min egen säng och mina älskade pälsbollar! 


(null)



RSS 2.0