Affirmationer

Känns som lite varannan dag avseende mående. Igår tog jag nya blodprover och träffade en tidigare kollega i väntrummet. Vi har inte setts på många år, minst fem. Körde tillbaka till kontoret och kände mig så himla glad efter det mötet. 


Idag var det personalfotografering under förmiddagen. När jag tittar på mobilen efter lunch har jag tre missade samtal från min läkare. Hade önskat jag bara kunnat ignorera det, men fungerar ju dåligt att leka struts. Vissa saker måste man möta. 


Inga bra blodvärden alls. Specialistläkare nästa vecka och ny infusion så snart som möjligt. Jag känner mig faktiskt ganska uppgiven. Har verkligen kämpat med kosten och att få i mig mat som ska underlätta för kroppen. Men utan resultat. 


Inte konstigt att jag varit trött, känt mig tung och mått konstigt på sistone. Får be mig själv om ursäkt för den bristande förståelsen. Har kanske haft lite för höga krav på mig avseende både ork och utseende.


Glad att det är en barnfri helg. Samt att jag har exakt noll inplanerat. Ska bädda ner mig i soffan och låta mig få vara trött och ful hela helgen! 


(null)

Inte konstigt att katter är så självgoda 😂

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0