Hej alla nya!

Tänkte bara göra ett litet avbrott i min berättelse för att säga hej till alla nya
läsare som hittat hit via DN, Expressen och alltombarn.se!

Det är jättekul att fler läser och jag hoppas ni kommer fortsätta följa mig!

Många kramar Jenny

Kommentarer
Postat av: Erika

Hej. Jag hittade till dig via expressen. Har nu suttit och läst igenom precis varje ord av vad du har skrivit och är alldeles tårögd. Jag fick min diagnos i februari och har knappt hunnit smälta det än. Här sitter jag inatt och kan inte sova. Det är länge sedan jag var i det här tillståndet nu och jag är rädd. Jag är glad att jag satte mig vid datorn, att jag hittade till din sida och på något sätt slipper känna mig helt ensamen i denna stund. Jag kommer att fortsätta att följa din historia. Bara känslan av att man inte är ensamen gör en hel del för mig. Det här räddade mina demoner inatt. Tack och lycka till!

2009-06-23 @ 02:40:06
Postat av: Mattias

Kom in här från Expressen. Känner igen mig i det du skriver men har ingen diagnos. Det känns skönt att läsa att det finns andra med samma erfarenheter. Tack för att du skriver den här bloggen!

2009-06-23 @ 08:20:02
Postat av: Mini

Hej, hittade också hit via expressenn. Fick min diagnos i början på maj, efter att ha gjort ett (i raden) självmordsförsök. Gick då på fluoxetin mot depression, trodde att den hjälpten men mådde ändå så dåligt. Hade knappt sovit något på ett halvår, så det blev bara för mycket. Är jättejobbigt idag att jag gjorde det, har ju två underbara små söner. Tack och lov kollade läkarna upp mig ordentligt den här gången och konstaterade att med min bakgrun, har också haft återkommande depressioner och varit en upp eller ner människa, att jag är bipolär.

Såg att du fått Litium, själv äter jag Lamictal och den fungerar super! Har inga biverkningar och blir stabilare hela tiden.

Stor kram till dig och Lycka till!

Kommer att kika in här med jämna mellanrum :).

2009-06-23 @ 08:23:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0