Hemmakatt och ressugen

Hade inte rest mycket alls när jag träffade barnens pappa. Han var mer van vid det och det blev många gemensamma resor. Allt från Asien och Nordamerika till Europa. 
När vi delade på oss var jag väldigt osäker på om jag skulle våga resa själv med barnen. Men efter en resa till Rumänien och att ha klarat av att köra där i en vecka så tänkte jag att det inte kunde bli värre. Visserligen var det utan tjatiga barn i baksätet, men ändå! 

Så jag bokade en resa till Grekland åt mig och barnen för två år sedan. Vi hade en fantastisk resa. Helt i vårt eget tempo och dygnsrytm. 
Så då vågade jag mig även på att åka till London med dom över nyår ett halvår senare. 
Sedan dess har det inte blivit fler resor. Ekonomin har inte riktigt tillåtit det. Men barnen har ändå fått resa med sin pappa och fått uppleva såväl Island som Kroatien. 
Och i höst ska de till Thailand med honom! 

Men denna sommar ska faktiskt vi också resa igen. Denna gång blir det till Paris och då såklart Disneyland. (Bortskämda ungar). De är mest taggade på allt med Marvel. Jag ser mest fram emot att se centrala Paris igen. Det var många år (halva livet) sedan jag var där. 

(null)
Solnedgång på Lefkas, kväll i London och kommande äventyr i Paris! 

RSS 2.0