Hela året 2022

En väldigt sen årssammanfattning… Många upplevelser, beskrivna i korthet. Jag är ändå  förvånad över hur mycket som hunnits med under 2022! 


Började året med att spontanköra upp till Göteborg för en kväll med både tårar och skratt ihop med bästa vännen.


Ozzy skrämde mig rejält när han åt en nål..

…och fick testa att gå ut i sele. (Han hatade det). 


Födelsedag, (som varje år). Fick bland annat en tavla på mina katter 🥹❤️


Och så var jag lite kreativ under våren. Tapetserade äntligen garderoben i hallen och skapade en personlig födelsedagspresent. 


Hade en helt underbar föreläsning/workshop i Kristianstad. Fick så mycket beröm för den att jag kunde leva på det i veckor.


(null)


Firade Maxis 2-årsdag och Ozzys 1-årsdag med dekorationer, extra fin kattmat (som såklart ratades), presenter och godis (dreamies). 


Återupptog kontakten med en vän här nere och sågs för att bowla ihop med barnen. Sen har vi umgåtts både med och utan barn efter det. Blivit många sena kvällar och långa fikastunder. 


Flera veterinärbesök med Ester. Som alltid lika snäll, tålmodig och tillåtande. Våran duktiga, kloka prinsessa. 


Ordnade påskpyssel som urartade… Samt hade en helkväll ute med en god vän. Den urartade också, fast bara lite. Inom rimliga gränser!


(null)


Firade påsk med familjen och systersonen lärde mig sin förstärkare och spelade (dåvarande) favoriten Nirvana i bilen på väg till Tjolöholms slott. 


Såg Bryan Adams, riktigt bra och väldigt imponerad över hans energi på scen. 


Fick ett oväntat blombud. Som betydde oerhört mycket (mest hälsningen som kom med buketten) 🥹


Lundapride med barn och vänner. Minns mest min alldeles för korta kjol som blåste upp och de regnbågsfärgade knästrumporna som kasade ner… Inte den bästa parad jag gått i. 


Fäktningskurs! Inte för mig, men för yngsta. Såg riktigt kul ut. Hade nog kunnat tänka mig testa själv också. 


Sen en av årets höjdpunkter - konsert med Kiss! Så oerhört grym kväll. Varenda del av den, från början till slut! 


Borgeby med bästa kollegan och vår sedvanliga runda för att samla ihop gratisprylar. Och köpa mjöl såklart! 


Blodvärdet fortsatte sjunka ner på alldeles för låga nivåer. Blev nya infusioner för att orka med. Tillfällig lösning såklart. I år blir förhoppningsvis "orsakerna åtgärdade". (Men det tar vi mer om nån annan gång).


(null)


Minigolf av äventyrsslag med en vän från studietiden och våra barn. Massor av bad och sommarsimskola. Lasergame på barnens önskan, men jag hade nog roligare än dem).  


Ester fick somna in. Det var dags. Det var rätt, men så svårt och så smärtsamt. Hon fick ändå det finaste avslut man kan tänka sig. Hemma på husses soffa, på favoritfilten, med oss alla fyra runt sig. Kommer framöver aldrig välja annat än hembesök av veterinär. Så mycket tryggare och bättre på alla sätt. 


Sedan - en vecka i Grekland. Jag vågade!! 

Ett äventyr på så många sätt. Men det gick bra. Jag fixade det. Själv med barnen. Och vi hade det så bra. Helt på vårt eget sätt lite bortom turism och folkmassor. 


Kräftskiva, familj och som alltid under hösten - mycket jobb. Födelsedagsfirande av en 10-åring och en 15-åring! Galet hur jag redan kan ha så stora barn!! 


(null)


Halloween, kanske roligaste någonsin. Först med barn och sen med vänner. En utekväll av ett slag som jag inte haft sen jag var sådär 20.   Det var helt klart värt det, även om det inte kändes så dagen efter…

(null)



Middag ute med vänner, museum och skridskoåkning. Spänningssökarna med äldstas klass som kom trea i finalen och vann massa pengar till klasskassan! 


Operation av höger långfinger. Gissa hur många gånger jag hört skämtet om "förslitningsskada"?! Och så behandling av envist ond axel med kortison. 


AW med både nya och gamla kollegor när det var en dryg månad kvar av året. Och så ett dygn på spa. Lyxigt värre med svit, mat i toppklass, utomhusbad och massage. 


(null)


December, julmys och julkänslor i massor! Konsert på Palladium, julbak med barn (och katter), några få julklappar, julmingel med kollegorna samt julfest med barn och vänner.   

2022 avslutades på bästa tänkbara sätt med nyårsmagi i London. Årets sista dagar bestod av dinosaurieskelett, konst, god mat, vin, vackra hus och gator och såklart fyrverkerier vid tolvslaget. 


(null)


Nu hoppas jag att 2023 ska innehålla minst lika mycket spännande och roliga ting! (Och gärna färre sorgliga och svåra).  




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0