Semesterhäng hemmavid

"Jag skiter i det här och flyttar hem till Göteborg Där allting är som allting var förut Att du en gång lämna mig förblir min största sorg Jag tar dag för dag Minut för minut I väntan på ett slut"

Albin Lee Meldau. 
Liseberg med vänner från Skåne. 
Texternas svärta och smärta till trots är jag lycklig att vara hemma i Göteborg. 

Äntligen har även jag semester. Fast jobb kvar att göra ändå. Lite då och då tar jag mig an det. Men mest försöker jag ändå vara ledig och fokusera enbart på sånt som gör mig glad.

(null)

Framåt.

Idag träffade jag en ny vän. Eller egentligen inte så ny… Vi har haft kontakt ett par månader digitalt, men inte setts irl. Förrän nu vill säga. 

Var (lite löjligt nog) mer nervös än inför en dejt. Helt i onödan var det i alla fall. 

Blev en supertrevlig och lång fika med både skratt och en och annan tår. 

Så glad att jag vågar utmana mig själv och ta kontakt och möta nya människor i nya sammanhang. Tror och hoppas hon och jag kommer ses många fler gånger! 


(null)




Spiderman och kofot

Sommarlov med barnen är verkligen lite av varje. Och framförallt mycket jag troligen aldrig hade valt att göra utan dem. 
Som att se Spiderman på bio. Men det var över förväntan och nu ser vi allihopa fram mot trean nästa år! 

(null)

Idag besöktes Break Room. Mycket udda upplevelse att slå sönder en tv med en kofot. Ingen jag gör till vardags så att säga. Första minuterna var jag ganska ställd och lite oklar över vad jag skulle göra… Men kom in i det ganska snabbt. 

(null)

(null)

Får se vad vi ska hitta på härnäst. Barnen har en massa önskemål av varierande slag. Oavsett vad så är det skönt med lite ledig tid. (På måndag är det åter till jobb för mig och barnen ska tillbaka till sin pappa igen). 

Here we go again…

Jag tycker jag har väldens bästa upplägg när det gäller jobb. Fri att styra över mina dagar och arbetstider nästan jämt. Det är bara några enstaka dagar per år då jag förväntas vara på plats och deltaga vid gemensamma arrangemang och utbildningar. Men annars kan jag ta sovmorgon när jag behöver. Gå hem tidigt för att vara med barnen osv. 

Att jag har det så (bra) beror på att jag i perioder jobbar desto mer. Att det finns veckor där antalet timmar landar på allt mellan 60-80 per vecka. Just nu är det en sådan period. Lite speciellt när många andra har semester eller i alla fall jobbar i lite lugnare tempo. 

I morse startade jag datorn vid 07. Nu är klockan snart 19. Men jag är långt inifrån klar för dagen. Ögonen svider. Och jag känner den välbekanta värken i kroppen, främst i benen. Feber. Inte för att jag är sjuk. "Bara" utmattad. För lite sömn och för mycket stress under alltför många dagar har den effekten på mig. 

Men det är priset jag betalar för att ha det som jag har det resten av året. Och min bedömning är att det är värt det. 

Så snart jag stäng av datorn för kvällen ska jag planera kommande veckor ihop med barnen. De vill hitta på en massa kul saker och jag tänker att vi ska göra så mycket vi hinner (och har råd med) av det. 
Denna vecka ska jag ut själv både torsdag och fredag. Men till helgen hittar vi på något tillsammans tänker jag. Och såklart även i nästa vecka när även jag äntligen har SEMESTER! 

(null)

Jobb till trots hinns det med lite annat också. Bland annat födelsedagsfirande hos en vän, vaccination av katterna (hemma = dyrt, men oerhört bra beslut) och glass med en annan vän i ösregn i Lomma (syns inte på bild hur blött mitt hår är…men det var det. Och vi får ge glassfikan en ny chans senare i sommar)!








RSS 2.0